Kokouspalvelut


Eevantalon kokouspalvelut

Tule työskentelemään tehokkaasti rauhalliseen maaseudun hotelliin ja nauttimaan viehättävästä ympäristöstä oheisohjelmista! Rauhallinen 10-30 paikkainen kokoustila av-välineineen on antoisa työympäristö vaativallekin kokoukselle.
Päivän työskentelyä virkistävät maukkaat ateriat ja kahvit uunituoreine kahvileipineen. Pienryhmien työskentelyyn löytyy tiloja eripuolelta taloaKokouspalveluna esim. kokouskahvit, ruokailut, tilat ja savusauna.

Kokouspaikkana voi myös olla 400 metrin päässä oleva Hermannitalo, jossa on tilava kokousali sekä 300 paikkainen teatterisali nousevine katsomoineen.

Savusaunaan mahtuu samaan aikaan löylyyn 16 kylpijää ja päätalon saunaan n.10 henkeä.

Kokouksiin voitte liittää halutessanne myös mielenkiintoista Syvänniemen historiaohjelmaa tai . ulkoiluohjelmaa: talvisin lumikenkäilyä, kelkalla kalaretkelle, maastohihtoa ym. ja kesäisin kirkkovenesoutua tai järvilauttailua saarilaavulle, kahvittelua nuotiotulilla, ohjattua maastopyöräilyä tms.

EEVANTALON KOKOUSTARJOUS:

Kokouspaketti 35 €/henk./vrk sisältää: aamupäivän kahvitarjoilu, lounas ja iltapäiväkahvit sekä kokoustilan, fläppitaulu, piirtoheitin, valkokangas. Dataprojektorin vuokra 25€/päivä. Minimi 10 henkilöä.

Savusauna 3h alk. 190€/ryhmä +4€/henkilö. Sisältää pyyhkeet, pesuaineet, laudeliinaat ja pefletit.

Kokoustilan varustus:
- Langaton verkko
- dataprojektori
- kannettava PC
- avattava fläppitaulu
- valkokangas
- piirtoheitin
- kopiointimahdollisuus,
- internet-yhteys asiakkaille.