Ohjelmapalvelut


Eevantalon ohjelmapalvelut

Syvänniemi Seikkailu osuuskunta järjestää elämyksellisiä liikunta- ja kulttuuriohjelmapalveluita Syvänniemellä ja sen lähiympäristössä. http://www.syvanniemiseikkailu.com/

Meillä on mahdollista harrastaa kalastusta, veneilyä, marjastusta ja retkeilyä.

Talvella ladut kutsuvat hiihtämään aurinkoiselle jäälle tai Korppiniemen metsämaille. Voit tarkkailla luontoa liikkuen lumikengillä metsässä Keihäsjärven virkistysalueella tai potkukelkkailla Kuttajärven saarilaavulle.Järjestämme opastettuja eri pituisia patikkaretkiä erämaisemiin, johon voimme järjestää maastomajoituksen ja ruokapalvelut. Kysy lisää!

Suosittelemme metsäpyöräilyä oppaan kanssa tai opastettuja reittejä seuraten - jo 20 minuuttia metsässä rauhoittaa kiireisen mielen!

Toukokuusta alkaen joen vapautuvat jäistä ja järvelle pääsee ryhmänä kirkkoveneellä ja yksin soutuveneellä virkistymään ja kalastamaan.

Oppaan avulla voit tutustua kylän mielenkiintoiseen historiaan Hermannitalolla olevien Herman Saastamoisen Rullatehtaan ja Sourun ruukin 1900-luvun alun pienoismallien avulla. Tämä ohjelma lyhyenä sopii myös kokousten tauolle virkistykseksi.